Pörssitalo 22.9.2023

Majakkalaiva Relandersgrund 22.6.2022

© Johanna Vuoksenmaa

Viking XPRS 5.11.2022

Taiteiden yö 18.8.2022 

© Toivo Pudas

Marc Aulén

Mugsien keulahahmo on Marc Aulén joka on Mugsien perustajajäseniä ja toimii bändin vetovoimaisena vokalistina. Marc on aloittanut ammattimaisen musisoinnin myöhäisessä vaiheessa, vasta viiskymppisenä. Nyt kun kone on päällä, sitä ei pysty enää sammuttamaan!

Ammatiltaan Marc on kokki ja hän  pyörittää  Qulma nimistä lounasravintolaa Helsingin Kruununhaassa. Marc laulaa ja kirjoittaa kaikki lyriikat myös hänen omassa Pretty Marc bändissä.

Keijo Saviluoto

Mugsissa alusta asti on ollut mukana myös Keijo joka on soittanut kitaraa ja bassoa erityyppisissä  bändeissä  rockista, afrosta soulin kautta indie musaan, mm. All Right Boys, Ofo Group ja Subliminal Mode bändeissä.

Omia suosikkeja ovat esim. Johnny Winter, CCR, Moutown-ajan soul, Otis Redding, The Supremes, Ry Cooder, the Cure, RHCP, ABBA, Manu Chao, Alfablondy, Amy Winehouse.

"Lempibasistejani ovat James Jamerson, Carol Kaye ja Flea.

Seven Mugsissa on parasta, että ei soiteta minkään kaavan mukaan vaan kommunikoidaan soitolla ja biisit saa elää!"

Ammatiltaan Keijo on sosiaalityöntekijä ja tehnyt työtä autisminkirjon ja vammaisten asiakkaiden parissa.

Muffe Halla-Aho

Bändin rytmiryhmässä tahtia on jo vuosia lyönyt Muffe,  joka on soittanut rumpuja

vaihtelevasti eri kokoonpanoissa nuoruusvuosista lähtien. "Aikoinaan mm. sellaisessa orkassa kuin Ärwäke. Tehtiin levykin. Soittohommissa oli melkein 20 vuoden tauko. Nykyään toimin Seven Mugsin lisäksi myös Subliminal Modessa ja Noi-yhtyeessä. Rumpuhomman lisäksi myös sanoitan ja sävellän."


"Neil Young, James Brown ja Lemmy saattavat olla suurimpia musiikillisia vaikuttajiani. Seven Mugsissa minua viehättää vaaran tunne, heittäytyminen ja energia, jota yhtye edustaa uljaasti. Ja katusoitto on tietenkin kuninkuuslaji ja ihaninta."


Päivätyökseen Muffe toimii vapaana kirjoittajana ja poliittisena runoilijana.

O-P luomala

Olli-Petteri on viisikymppinen kitaristi Helsingistä. OP on soittanut lukuisissa kokoonpanoissa kitaristina, laulajana ja basistina. Hän soittaa myös mandoliinia! Bändijuttujen lisäksi tehnyt myös teatterimusiikkia. Siviilissä OP työskentelee lähihoitajana. Lempibändejä on esim The Replacements, Rollarit Hoodoo Gurus, Fuzzbunnies. Kitaristeista isoimpina vaikuttajina mainittakoon vaikka Johnny Marr ja Keith Richards.

Petri LEhto

Pete on Mugsissa pari vuotta vaikuttanut harrastajakitaristi tekniseltä alalta. Musiikkiharrastus on alkanut kitaransoitolla rippikouluaikoihin ja teininä kitaraa tuli soitettua hirveitä määriä päättömästi levyjen tahdissa.

Omia esikuvia oli kitarajumalat Heavy musiikin puolelta,  mainittakoon esimerkiksi Gary Moore, Marty Friedman, Van Halen.

Nuorella iällä soiteltiin myös blues/soul klassikoita hyvän porukan kanssa josta jäi rakkaus R&B musiikkiin mitä pääsee nyt toteuttamaan Seven mugsissa. "Seven Mugsissa tykkään siitä että musiikki elää ja keikalla voi tapahtua mitä tahansa, kaikki kuuntelee toisiaan ja nauttii musiikista!"